• Rookie
Junxing Compound Boog Boogschieten acccessories Combo set Boogschieten Upgrade 5pin Boog Pijl Rust Borstel Stabilizer

Junxing Compound Boog Boogschieten acccessories Combo set Boogschieten Upgrade 5pin Boog Pijl Rust Borstel Stabilizer

€ 33.23
Hoeveelheid van het product
Bestaand

-29.99/piece -19.20/piece -18.99/piece specificatie Compound speciale accessoires set gericht pijl set
gewicht : 500g (met verpakking)
maat : 31.3 × 22 × 6.3pakket omvat :  Sight : TP1550 1
Arrow station : TP812 1
schokabsorptie : TP612 1
Pull Touw : 1
glimp sight : TP512 (model voor drie-zestiende) 1
D touw : 3 meters
Wrench : 6
 verzendkosten Alle items zullen worden verzonden door hongkong luchtpost within1business dag nadat de betaling is duidelijk. Punten zullen aankomen in7-25business dagen. De aankomsttijd is afhankelijk van een aantal factoren en verschillende gebieden :
Kies een aantal lokale verkopers, als je niet kunt wacht geduldig we aangegeven in de het verschepen tijd.
Als je eenmaal aankoop, pleasedon'tleave negatieve of neutrale feedback als je nog niet ontvangen item in 30 dagen, omdat we hebben gezegd de het verschepen tijd herhaaldelijk.Douanerechten en aansprakelijkheid van verplichting is een burger in uw land, zodat de koper is verantwoordelijk voor eventuele belastingen en douanerechten ontstaan. Bijvoorbeeld, laser pointer is onaanvaardbaar in sommige landen. Daarom, gelieve dubbel te controleren uw lokale douanebeleid zorgvuldig door voordat de aankoop. Of, wij zullen niet verantwoordelijk voor eventuele tekortkomingen levering gerelateerde bestemming douane kwestie.betaling We acceptonly.Wij verschepen slechts aan uw geverifieerde adres item.Betaling moet worden ontvangen within3 daysfrom de datum van aankoop.Te verlaten gelieve opmerking inwhen waardoor de betaling als u een speciaal verzoek( kleuren/grootte).
Bestellingen worden verwerkt en verzonden direct in dezelfde dag normaal, dus we donotaccept elke e-mail/nota voor of na het plaatsen van orders.restitutie beleid en vervanging Alle producten die wij verkopen zijn fabrieksgarantie, deksel niet misbruikt items die zijn, verbrand en beschadigde, in welke vorm.Neem dan contact met ons op viamessageif heb je niet ontvangen item in 30 dagen, zullen we controleren met het postkantoor, en vervolgens opnieuw versturen of terugbetalen enige ontbrekende item.In het onwaarschijnlijke geval dat uw product defect is in ieder geval, moet u contact met ons op zo snel mogelijk terug te keren en vervolgens het within7 daysof ontvangst. De verzendkosten vergoeding willnotbe terugbetaald en verpakking.Wij zijn niet verantwoordelijk voor de levering of verzekering lasten die in terug te keren terug naar ons item. Als je terug te keren een item gekocht van ons, het moet terug infactory staat. Dit omvat verpakking, inserts, handleidingen, enz. Staat u tot 7 daysfor to5 werken op ons om uw geretourneerde artikel.feedback en contact met ons op Als u vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons e-mail specialists24 uur per dag service, 7 dagen per week.
Wij zullen u antwoorden zo snel mogelijk. Als er geen reactie within24 uur, controleer dan de spam in uw e-mail box.We waarderen yourpositivefeedback. Neem dan geen negatieve feedback tleave zonder te vragen om hulp.

Productgegevens

Merknaam:
CUPID
Type:
Pijl & Boog
Gebruik:
Schieten
Modelnummer:
001878

Keuze van de client